Katrien Verbanck

Katrien Verbanck

Oprichter – Managing Director

Meer dan 20 jaar ervaring in het leiden van verzekeringsinnovatie, claims management en consultancy voor snelgroeiende organisaties

Meer over mij

Al van kindsaf aan ben ik gezegend met een ongelooflijke hoeveelheid energie, een onverzadigbare drang om steeds maar nieuwe dingen te leren en heel brede interessesferen.
De familie waarin ik ben opgegroeid heeft ons continu gemotiveerd om hard te studeren, en elke kans die we ook maar kregen met beide handen aan te grijpen. Onze ouders lieten ons nooit vergeten dat wie hard genoeg werkt en geconcentreerd bleef, ook alles kon bereiken wat hij/zij wilde.

Ik ben opgevoed met klassieke waarden zoals respect, eerbied, eerlijkheid en beleefdheid in alle omstandigheden en situaties. Op een bepaald moment heb ik van mijn ouders de mogelijkheid gekregen om hogere universitaire studies aan te vatten. Ik ben sindsdien nooit meer gestopt met studeren.

Door de jaren heen ontdekte ik alsmaar meer en meer dat het zeer veel voldoening gaf om samen te werken met andere mensen om gemeenschappelijke doelen te verwezenlijken. Nieuwe projecten opzetten, teams doorheen moeilijkere en onzekere tijden loodsen, mensen motiveren om zichzelf verder te ontwikkelen, mensen aanmoedigen om nieuwe kansen aan te grijpen en nieuwe uitdagingen aan te gaan, proberen grenzen verleggen, enz…. van zodra er een zekere dynamiek en vooruitgang aanwezig is, is dat voor mij okee!


Werkervaring

Op professioneel vlak ben ik heel trots op het feit dat ik het geluk heb gehad om te kunnen werken voor enkele fantastische werkgevers, zowel nationale als internationale spelers op de markt. Bij deze laatste heb ik de gelegenheid gekregen te mogen “proeven” van de dynamiek en de uitdagingen van het werken in een internationale werkomgeving.

Na ongeveer 10 jaar van verzamelen van werkervaring en kennis, besloot ik om mijn eerste bedrijf op te zetten. Vervuld van een grote dankbaarheid naar mijn vorige werkgevers toe, heb ik alle opgedane kennis en ervaring gebundeld en toen de sprong gewaagd. En het is nog steeds met dezelfde hoeveelheid energie, dezelfde hoeveelheid leergierigheid en dezelfde motivatie als toen dat ik nieuwe mogelijkheden verken en nieuwe uitdagingen aanga. Ik denk dat dit een soort van “tweede natuur” is geworden, die nooit meer weg zal gaan. Het geeft een super fantastisch gevoel, alsof je iedere dag “herboren” wordt, elke keer weer opnieuw… wat meer kan een mens zich nog wensen?


Vandaag, in een notedop, wie ben ik?

Wel eerlijk gezegd is dit heel eenvoudig te verwoorden: “wat je ziet is wat je krijgt”. Ik ben redelijk direct, eerlijk, beleefd, en tegelijk ook steeds alert. Gezegend met een goed paar ogen en oren en een hele hoge dosis gezond verstand. Anderzijds kan ik ook worden gekenmerkt als zijnde optimistisch, realistisch en enorm gedreven. Ik ben altijd te vinden voor “nieuwe“ dingen.

Het opbouwen en verzorgen van lange termijn relaties, multifunctionele teambuilding en leiderschap zijn kernwaarden die voor mij een heel grote betekenis hebben. Hetzelfde geldt voor zowel persoonlijke als professionele integriteit. Aan beiden hecht ik een enorm groot belang!

Mochten jullie meer over mij willen weten, kijk gerust even op mijn LinkedIn profiel of geef me gewoon een telefoontje. Nooit aarzelen om mij te contacteren!