Testimonials

Jo Vermant

Senior Schadebeheer Brand/Speciale risico’s en Technische verzekeringen, Baloise Insurance, 2017


Wat ik in de loop van mijn carrière, in de samenwerking met externe consultants steeds gemist heb is hun gebrek aan betrokkenheid met het bedrijf en de teams waarin ze aan het werk gingen. Om dan na afloop van de samenwerking tot de slotsom te komen dat met uitzondering van de geleverde arbeid, weinig of niets was bijgedragen. Ik wachtte dan ook na de aankondiging van de komst van een nieuwe consultant, met scepsis af.

Dat was ook zo in 2006 toen ik voor het eerst kennis maakte met Katrien. Echter, na een paar dagen samenwerken, moest mijn verwachtingspatroon plaats maken voor ‘het kan ook anders’.

Katrien heeft een enorme werklust, raakt van meet af aan gebiologeerd door de materie waar ze mee bezig is, heeft empathie, had aandacht voor onze bedrijfsfilosofie en was daardoor ook snel betrokken bij onze core business: de service verlenen die onze cliënten verdienen. Ook onze arbeidsprocessen nam Katrien onder de loep en kaartte verbeteringen aan bij het management. Daar haalden en halen wij nog steeds profijt uit! Wij haalden Katrien in huis om ons te helpen bij het verwerken van een enorme instroom aan werk. Wij kregen er tevens een vernieuwer bij, een collega die haar beste beentje voorzette om een crisis te bedwingen.

Dat is de uitdaging die Katrien iedere dag aangaat!